Speltakken › Welpen

Kom kijken »

Planning in de agenda »

Over de Welpen

Vind jij het leuk om als welp allerlei avonturen te beleven in de rimboe? De oude, grijze wolf Akela, is je begeleider. Je leert veel over de wildernis van Baloe, de bruine beer. Bagheera, de zwarte panter, is de beste jager van de rimboe. Hij kent alle sporen en sluipt als de beste. Je kunt ook lekker luisteren naar de mooie verhalen van de oude olifant Hathi. Hij is meer dan 100 jaar oud en heeft veel meegemaakt. Als je welp wordt bij Scouting leer je nog veel meer over dieren.

Onze Welpen groep is een gemengde groep en zijn, net zoals in de rest van het land, te herkennen aan hun groene uniform.

De Welpen kennen veel gevarieerde activiteiten. Er wordt gedaan aan spelletjes, sport, knutselen, feesten, muziek en echte scoutingactiviteiten als pionieren, insignes halen en hutten bouwen. Ook hebben de Welpen bij onze groep 1 keer in het jaar een heel speciale opkomst. En dat is iedere keer een hele verassing!

Aan het eind van het seizoen hebben de Welpen een zomerkamp, een hele week in een gebouw op een Scoutingterrein in Nederland. Ook hebben ze nog 2 weekend kampen.

Laatste foto's

Geen foto's