Welkom bij Marsua

Je bent nu op bezoek bij de website van scoutinggroep Marsua uit Maarssen. Samen met ongeveer 1500 andere groepen maken we deel uit van Scouting Nederland. Scouting staat voor samenwerken, avontuur, ontplooing, respect voor elkaar en je omgeving. Het is een leuke vrije tijdsbesteding voor kinderen en jongeren.

Leiding gezocht

Leiding gezocht! Zoals waarschijnlijk iedere scouting groep, zijn ook wij op zoek naar enthousiaste leiding. Mocht je interesse hebben, neem contact met ons op!

Social en contact

Facebook, volg ons op Twitter, bezoek ons of stuur ons een bericht!

Speltakken

Van Bever tot Roverscout

Scouting staat open voor iedereen, of je nu jong of oud bent. Iedereen kan meedoen aan het Scoutingspel. Al vanaf 5 jaar ben je welkom bij een Scoutinggroep. Bij Scouting wordt gewerkt met verschillende leeftijdsgroepen die speltakken worden genoemd. De jongste speltakken spelen hun spel in een thema. Het spelen in een thema prikkelt de fantasie en stimuleert de ontwikkeling van het kind of de jongere.

Vanaf 21 jaar