Welkom bij Marsua

Je bent nu op bezoek bij de website van scoutinggroep Marsua uit Maarssen. Samen met ongeveer 1500 andere groepen maken we deel uit van Scouting Nederland. Scouting staat voor samenwerken, avontuur, ontplooing, respect voor elkaar en je omgeving. Het is een leuke vrije tijdsbesteding voor kinderen en jongeren.

Nieuws uit onze groep

Update Coronavirus


24 maart

Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen en –organisaties in Nederland om alle activiteiten tot en met 31 mei niet door te laten gaan.

Concreet houdt dit in dat wij tot en met 1 juni a.s. geen reguliere opkomsten draaien.

3 maart

Scouting Marsua collecteert deze week voor Jantje Beton.

23 februari

Dit weekend zijn de middagwelpen op weekend geweest! We gingen naar het regenachtige Baarn, waar we codes gekraakt hebben voor Dnalsur, leuke spellletjes deden en het zeker weten gezellig hadden!

15 februari

De bevers hebben vanochtend hun geknutselde valentijnsharten uitgedeeld aan de bewoners van woonzorgcentrum Maria dommer. Het was een gezellige boel met handjes geven...

Speltakken

Van Bever tot Roverscout

Scouting staat open voor iedereen, of je nu jong of oud bent. Iedereen kan meedoen aan het Scoutingspel. Al vanaf 5 jaar ben je welkom bij een Scoutinggroep. Bij Scouting wordt gewerkt met verschillende leeftijdsgroepen die speltakken worden genoemd. De jongste speltakken spelen hun spel in een thema. Het spelen in een thema prikkelt de fantasie en stimuleert de ontwikkeling van het kind of de jongere.Van 5 tot 7 jaar

Van 7 tot 11 jaar

Van 11 tot 14 jaar

Van 14 tot 18 jaar


Van 18 tot 21 jaar

Vanaf 21 jaar

Vanaf 21 jaar

Vanaf 21 jaar