Welkom bij Marsua

Je bent nu op bezoek bij de website van scoutinggroep Marsua uit Maarssen. Samen met ongeveer 1500 andere groepen maken we deel uit van Scouting Nederland. Scouting staat voor samenwerken, avontuur, ontplooing, respect voor elkaar en je omgeving. Het is een leuke vrije tijdsbesteding voor kinderen en jongeren.

De opkomsten zijn weer begonnen!

Binnenkort ontvang je meer informatie van de leiding.

13 februari

Na twee maanden met online- en thuisopkomsten zijn de Middag Welpen vandaag weer van start gegaan! En wat is er lekkerder met dit koude weer dan een kampvuur en warme chocolademelk met marshmallows! Zelfs de leiding kwam helemaal tot rust 😉

13 februari

Opkomst in een vrieskist! Maar wat was het leuk! Vuurtje, warme choco en marshmallows!

16 januari

De Welpen zijn losgegaan vandaag in een meet sessie! We hebben een leuke bingovariatie gedaan!

9 januari

Wat zijn we verwend! Dank je wel scoutshop Utrecht voor dit hart onder de riem in Coronatijd! Wij gaan de speltakken blij maken 😊

Speltakken

Van Bever tot Roverscout

Scouting staat open voor iedereen, of je nu jong of oud bent. Iedereen kan meedoen aan het Scoutingspel. Al vanaf 5 jaar ben je welkom bij een Scoutinggroep. Bij Scouting wordt gewerkt met verschillende leeftijdsgroepen die speltakken worden genoemd. De jongste speltakken spelen hun spel in een thema. Het spelen in een thema prikkelt de fantasie en stimuleert de ontwikkeling van het kind of de jongere.

Bevers

Scouts